Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν από την Άρτα πολλά μικρά παιδιά στο φετινό Let’s Do It!

Μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν από την Άρτα πολλά μικρά παιδιά στο φετινό Let’s Do It!

letsdoit3Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Το δικό τους μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν την Κυριακή δεκάδες μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθαρισμού, που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης του Let’s Do It.

Το ραντεβού είχε δοθεί για το παραποτάμιο πάρκο, στην πλατεία Ζέρβα, και τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους καθάρισαν το χώρο αποδεικνύοντας πως μπορούν όταν υπάρχει θέληση για προσφορά μπορούν να υπάρξουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συμμετείχαν, αφιερώνοντας τις ώρες του πρωινού της Κυριακής για την εθελοντική αυτή δράση. Να σημειωθεί, πως συνεχίζονται και αυξάνονται σημαντικά οι αιτήσεις συμπολιτών για συμμετοχή στην Χάρτα του Εθελοντή, που έχει θεσπίσει ο Δήμος Αρταίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και να κατεβάσουν τη Χάρτα στο site του Δήμου, www.arta.gr (στο ειδικό banner στα δεξιά), ενώ μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να γραφτούν στο Μητρώο Εθελοντών.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments