Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μία εβδομάδα πίσω πάει η πρεμιέρα του «Caveman»

Μία εβδομάδα πίσω πάει η πρεμιέρα του «Caveman»

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει τελικά ο θρυλικός «Caveman» στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση για έναν δεύτερο κύκλο παραστάσεων. Τεχνικοί λόγοι δεν επιτρέπουν να γίνει αύριο, Τετάρτη η φετινή πρεμιέρα του επιτυχημένου έργου και το Θέατρο Έκφραση ζητάει την κατανόηση των θεατών που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για κάποια από τις πρώτες παραστάσεις. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους στο Θέατρο παίρνοντας πίσω το ανάλογο αντίτιμο ή να τα χρησιμοποιούσουν για μία από τις επόμενες παραστάσεις του «Caveman».

Συνολικά ο «Caveman» θα παρουσιαστεί για οκτώ βραδιές, από την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη στις 19:00 και Πέμπτη στις 21:00, χαρίζοντας ξανά άφθονο γέλιο σε μία standup κωμωδία η οποία έχει θέμα της την αιώνια μάχη των δύο φύλων.

Η υπόθεση

Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και τον διωγμό του από την συζυγική τους κλίνη, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας προσπαθώντας ταυτόχρονα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα! Εξάλλου, απώτερος σκοπός του είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση. Η κωμωδία αυτή δια χειρός Rob Becker, εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Στο ρόλο του είναι ο Xρήστος Χρήστου.

***

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό,ανέργων, ΑΜΕΑ).

Κάθε Τετάρτη (λαϊκή απογευματινή) με γενική είσοδο 7 ευρώ.

Προπώληση στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2651554505 και 6907500710.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments