Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): «Ας ακούσει κάποιος το σύνολο των δηλώσεων του Καμμένου . Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως εν προκειμένου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε».

Μαρίνα Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): «Ας ακούσει κάποιος το σύνολο των δηλώσεων του Καμμένου . Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως εν προκειμένου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε».

articleGal_52408_56216.w_hrΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  υπογράμμισε πως «Είναι γεγονός ότι για τον κ. Καμμένο είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Βεβαίως το ψήφισε, διότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι, το υπόλοιπο της δήλωσης του λέει ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως είναι εν προκειμένου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε ή σε κάθε περίπτωση αυτά τα μέτρα, σταδιακά, να αρχίσουνε να απαλύνονται. Η δήλωσή του είναι αυτή που είναι. Απλώς, για να μπορέσει κανείς να καταλάβει το τι εννοούσε, θα πρέπει να διαβάσει το σύνολο της συγκεκριμένης δήλωσης».  Ακόμη η κα Χρυσοβελώνη  υποστήριξε πως δεν πρέπει να μας φοβίζει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κίνησης του Υπερταμείου  αφού βρισκόμαστε μετά την αξιολόγηση σε τροχιά ανάπτυξης, ενώ χαρακτήρισε την αντιπολίτευση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατώτερη των περιστάσεων.

Ακούστε τη συνέντευξη.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments