Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Μαυρίας: «Γυρίζω στην οικογένεια μου»

Μαυρίας: «Γυρίζω στην οικογένεια μου»

Ο Χάρης Μαυρίας βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να αγωνιστεί δανεικός (από τη Σάντερλαντ) μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι χαρούμενος που γυρνάω σπίτι του, στην οικογένεια. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να πετύχει τον στόχο της η ομάδα μου που είναι το πρωτάθλημα», είπε αρχικά και ερωτηθείς για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε κάνει καλό παιχνίδι στην τελευταία του σεζόν με το «τριφύλλι», ανέφερε: «Αυτό είναι ένα παιχνίδι (με Ολυμπιακό), εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Γύρισα επειδή στην ομάδα είναι άνθρωποι που τους ξέρω από μικρό παιδί. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου».

Για το αν υπάρχει προοπτική να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, είπε: «Βλέπουμε για το μέλλον. Αυτό που θέλω είναι να δουλεύω σκληρά. Δεν ξέρω το πόσο βελτιωμένος είμαι συγκριτικά με τότε».

Αύριο θα δώσει το «παρών» στο προπονητήριο του Παναθηναϊκού για να αρχίσει το ειδικό πρόγραμμα από τους γυμναστές της ομάδας με στόχο να ανεβάσει γρήγορα ρυθμούς και να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments