Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Με μια γιορτή για τη φιλοζωία εγκαινιάζεται το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων

Με μια γιορτή για τη φιλοζωία εγκαινιάζεται το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων

Με μια γιορτή που συνοδεύεται από δράσεις που στέλνουν το μήνυμα της φιλοζωίας, εγκαινιάζεται επισήμως την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ιωαννιτών.

Στον πεζόδρομο στην οδό Κωλέττη 4, όπου βρίσκεται το γραφείο, τα παιδιά των τριών ΚΔΑΠ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών θα παρουσιάσουν διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα προβάλουν την αγάπη και τη φροντίδα στα ζώα.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται συμβολικά υιοθεσίες ζώων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν συμπολίτες μας που έχουν ήδη πραγματοποιήσει υιοθεσίες.

Εκπαιδευτές θα κάνουν στα παιδιά επιδείξεις και θα τους δείξουν πως υπάρχει κοινή «γλώσσα» επικοινωνίας ανθρώπου και σκύλου.

Στα παιδιά και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν κονκάρδες με φωτογραφίες αδέσποτων ζώων και το «εύγλωττο» μήνυμα «υιοθέτησε με».

Το κόστος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης (προσκλήσεις, κέτερινγκ, ποτά, γλυκά κ.λ.π.) ανέλαβαν χορηγοί τους οποίους ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί θερμά.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments