Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Με συμμετοχή δημοτών της Κόνιτσας και επισκεπτών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Με συμμετοχή δημοτών της Κόνιτσας και επισκεπτών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

image001image002image003Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Ο Δήμος Κόνιτσας και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοίνωσαν ότι οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που είχαν προγραμματιστεί κατά το χρονικό διάστημα (09/12/2017 έως 1/1/2018), ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την συμμετοχή  συνδημοτών  αλλά και των επισκεπτών στην πόλη .Στη σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθανασίου  Λάκκα αναφέρονται τα εξής:

“Ο προγραμματισμός όλων αυτών των εκδηλώσεων είχε ως πρωταρχικό στόχο, αρχικά την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης μας και μετά την ανακούφιση των συνδημοτών μας με το μοίρασμα δεμάτων με τρόφιμα, έτσι με μέριμνα του Δήμου, αγοράστηκαν 600kg γαλοπούλα τα οποία μαζί με τις προσφορές των παρακάτω: α)Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» (Διέθεσε 120 πακέτα κοτόπουλο και τα παράγωγα του, βάρος 5 kg) β) Πτηνοτροφικών επιχειρήσεων Θ.Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε (Διέθεσαν 270kg κοτόπουλο) γ)Super market της πόλης μας: Υιοί Νικολοπούλου, Αθ. Ζώτος, Χατζηεφραιμίδης Ανδρέας. Τα ανωτέρω μοιράστηκαν από τις εργαζόμενες στην ΚΕΔΚ σε 120 οικογένειες απόρων συνδημοτών μας.

Την 31/12/2017 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στα παιδιά που είχαν κατακλύσει την πλατεία, 550 δώρα, τα οποία ο Δήμος μας αγόρασε από τις τοπικές επιχειρήσεις. Ακολούθησε γλέντι από τον χορευτικό όμιλο της Κόνιτσας και κατά την διάρκεια αυτού, προσφέρθηκαν, τραχανάς ζεστός, ρακόμελο, κρασί, λουκουμάδες και γλυκά.

Την Δευτέρα 1/1/2018 ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν το 583 Μ/ΤΠ και τις κοινωνικές δομές της πόλης μας στις οποίες ευχήθηκαν και προσέφεραν γλυκά.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

  • τον κ. Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων,
  • όλες τις επιχειρήσεις που προαναφέραμε,
  • όλους όσους συμμετείχαν στις διάφορες εκδηλώσεις που έγιναν (Φιλαρμονικές Καλαμαριάς, Δοξάτου Δράμας και Κόνιτσας, την Δημοτική Μουσική Σχολή (Δάσκαλους και μαθητές), το ΚΔΑΠ, το Πολιτιστικό Εργαστήρι της Αθλητική Ένωση Κόνιτσας, την «Κιβωτό του Κόσμου», τον Χορευτικό Όμιλο Κόνιτσας, τον Άγιο Βασίλη και την συνοδεία του καθώς και όσους εργάστηκαν για τον στολισμό και την καθαριότητα της πόλης),
  • τέλος τις εργαζόμενες στην Κοινωφελή οι οποίες για μια ακόμη φορά επωμίσθηκαν όλο το βάρος των εκδηλώσεων αλλά και του κοινωνικού έργου (δεματοποίηση, μοίρασμα δεμάτων).”

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments