Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα (ΕΕΜ) Αλβανίας για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ο Αντώνης Βασιλείου

Με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα (ΕΕΜ) Αλβανίας για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ο Αντώνης Βασιλείου

image001Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Στα στενά της Κλεισούρας και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου (όπου και το στρατιωτικό κενοτάφιο), καθώς και στο στρατιωτικό νεκροταφείο Βουλιαράτων, παρευρέθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο πολιτευτής Ιωαννίνων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Αντιστράτηγος (εα) Αντώνης Βασιλείου, ο οποίος συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση, το τρισάγιο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων Αξιωματικών και Οπλιτών κατά το έπος του ΄40.   

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του ο κ.Α. Βασιλείου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία κα Ελένη Σουρανή, τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Λεωνίδα Παππά, τον τέως υφυπουργό εξωτερικών της Αλβανίας κ. Άλκη Πούλη, καθώς και άλλους σημαντικούς παράγοντες της ΕΕΜ, με τους οποίους αντάλλαξε χρήσιμες απόψεις για θέματα ενδιαφέροντος της ΕΕΜ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments