Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Μητέρα εγκατέλειψε τον τετραπληγικό γιο της σε δάσος

Μητέρα εγκατέλειψε τον τετραπληγικό γιο της σε δάσος

Η γυναίκα άφησε τον γιο της στη δασώδη περιοχή σχεδόν μια εβδομάδα ώστε να επισκεφθεί τον φίλο της στο Μέριλαντ

 police

Μια μητέρα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ εγκατέλειψε τον τετραπληγικό γιο της σε δασώδη περιοχή ενός πάρκου για σχεδόν μία εβδομάδα, ώστε να επισκεφθεί τον φίλο της στο Μέριλαντ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τον 21χρονο βρήκε ένας περαστικός το βράδυ της Παρασκευής, ξαπλωμένο πάνω σε φύλλα και καλυμμένο με κουβέρτες, με το αμαξίδιό του και μια Αγία Γραφή σε μικρή απόσταση, δήλωσε ο υπαστυνόμος Α΄ της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας Τζον Γουόκερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανάπηρος άνδρας που εγκαταλείφθηκε στη δασώδη περιοχή δεν είναι σε θέση να μιλήσει και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Ο Γουόκερ είπε ότι οι αρχές σκοπεύουν να ασκήσουν δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση επίθεσης και εγκατάλειψη εξαρτημένου προσώπου σε βάρος της μητέρας, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε. Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη στο Μέριλαντ, σημείωσε ο υπαστυνόμος Γουόκερ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι ο τετραπληγικός άνδρας πιθανόν βρισκόταν στη δασώδη περιοχή από την Δευτέρα. Εργαζόμενοι στο σχολείο που παρακολουθεί θορυβήθηκαν όταν δεν παρουσιάστηκε καθόλου την περασμένη εβδομάδα και τηλεφώνησαν στη μητέρα και στη θεία του. Η θεία υπέβαλε αναφορά εξαφάνισης την Τρίτη.

«Αυτό το παιδί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου», τόνισε ο Γουόκερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου. «Το πράγμα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο από ό,τι είναι», σημείωσε.

Ο άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας με αφυδάτωση και υποσιτισμό.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments