Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Μια διαδρομή γεμάτη μηνύματα

Μια διαδρομή γεμάτη μηνύματα

21558617_558293754502289_2479698558250821293_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Μια διαδρομή γεμάτη δυνατά μηνύματα από συνδημότες μας ΑΜΕΑ, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με αφετηρία την Πλατεία Πάργης και κατάληξη το Αρχοντικό Πυρσινέλλα.

Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα κινητικότητας που αφορούν τα ΑΜΕΑ προσπαθώντας να αναδειχτούν οι ανάγκες τους για πρόσβαση…στα κοινά, στον αθλητισμό, στον τουρισμό, στα σχολεία, στην διασκέδαση.

Μέλη της Δημοτικής Αρχής περπάτησαν, κατέγραψαν, διαπίστωσαν, έζησαν , άκουσαν και είδαν τα μηνύματα των συνδημοτών μας με σκοπό να οργανώσουν παρεμβάσεις στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

Επίσης παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus plus…

«Όσοι μας είδατε στον δρόμο να περπατάμε μαζί με Άτομα που έχουν κάποια μορφής αναπηρία ελπίζουμε να διαπιστώσατε ότι η αναπηρία δεν είναι αόρατη…. Είναι εδώ μέσα στον παλμό της πόλης μας , ζητώντας την διευκόλυνση και τα αυτονόητα. Εμείς σαν Δήμος μέσα από την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε αρχικά τους πολίτες και φυσικά να σχεδιάσουμε παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων καλύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος, Ελένη Βασιλείου.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments