Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μιχάλης Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θέλει την καταστροφή του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος. Να πάνε στο καλό, είναι καραμνημονιακοί…»

Μιχάλης Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θέλει την καταστροφή του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος. Να πάνε στο καλό, είναι καραμνημονιακοί…»

+Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’στα σημεία των καιρών’’ ο Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρθηκε στη σημερινή κινητοποίηση υποστηρίζοντας ότι δόθηκε μια ηχηρή απάντηση από τους εργαζόμενους  που βρέθηκαν στα Γιάννενα και απέδειξαν ότι εμπιστεύονται την ΠΟΕΔΗΝ. Ακόμη έθεσε μια σειρά ερωτημάτων στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, όπως για τις προσλήψεις που χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα, για το γεγονός πως ούτε ένας κυβερνητικός παράγοντας δεν έχει ζητήσει μια συγνώμη από τον κόσμο που ταλαιπωρείται στα Νοσοκομεία, για 1.500 νοσηλευτές που βρίσκονται σε Βουλευτικά γραφεία αντί να υπηρετούν στο πόστο τους κ.α.

Ο κ. Γιαννάκος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία προσωπική κόντρα με τον κ. Πολάκη και τόνισε ότι στη σημερινή Κυβέρνηση είναι… καραμνημονιακοί, τους ευχήθηκε να πάνε στο καλό και υπογράμμισε πως δεν  θα τους ξαναδεχτούν δίπλα τους όταν θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση….

Ακούστε τη συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments