Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μουσική ομάδα του Progressve Room -Πανελλήνια αποκλειστικότητα συνέντευξη με τον βασικό συνθέτη και κιθαρίστα των Wishbone Ash, Andy Powell.

Μουσική ομάδα του Progressve Room -Πανελλήνια αποκλειστικότητα συνέντευξη με τον βασικό συνθέτη και κιθαρίστα των Wishbone Ash, Andy Powell.

httpssss://youtu.be/J7McDCGH-_c

Η μουσική ομάδα του Progressve Room και η εκπομπή τους που παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά.
Έχει την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα συνέντευξη με τον βασικό συνθέτη και κιθαρίστα τωνKIUARISTAS
Το όνομα του Andy Powell έχει γραφτεί πολλάκις σε περιοδικά όπως το Rolling Stone , συμπεριλαμβάνοντας τον στο Top 20 των καλύτερων κιθαριστών όλων των εποχών.
Οι Wishbone Ash είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόλογες ροκ μπάντες όλων των εποχών, μετρώντας αισιίως 47 χρόνια ύπαρξης και
29 Albums. Οι παλιοί σίγουρα τους γνωρίζετε, καιρός να τους μάθουν και οι νέοι λοιπόν. Θα ακολουθήσει και εκτενής γραπτή συνέντευξη.
Παρασκευή 24 Ιουνίου 4-5 μ.μ μείνετε συντονισμένοι στους 98,7

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments