Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Τσιτσάνης (φωτο-1) (1)Από:Γιώργος Γκόντζος

18/1/1915 γεννήθηκε, 18/1/1984 απεβίωσε, 18/1/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:15μ.μ., στον Πολυχώρο της Στοάς Ορφέα, «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» τιμούν τη μνήμη ενός από τους μεγαλύτερους συνθέτες – τραγουδοποιούς, του ανεπανάληπτου ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ.

Αποτέλεσε, αναμφισβήτητα, μια εξέχουσα μορφή στη νεο-ελληνική μουσική πραγματικότητα, κατορθώνοντας να γεφυρώσει το μαγευτικό πλούτο του “περιθωριακού” ρεμπέτικου τραγουδιού με τις νέες, σύγχρονες μουσικές φόρμες αποτελώντας, παράλληλα, πηγή έμπνευσης για τους κατοπινούς μεγάλους συνθέτες του “έντεχνου” λαϊκού τραγουδιού.

30 από τα καλύτερα τραγούδια του θα ακουστούν στο αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει, με κέφι και μεράκι, η Μουσική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ».

Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Παππάς, Παναγιώτης Σιόγκας, Γκέργκη Σπύρη, Αντώνης Βαράκας, Κώστας Μαργώνης, Βαρβάρα Βαράκα, Σαράντης Δράμαλης, Θωμάς Μεντής, Άρης Σαπρίκης και η χορωδιακή συντροφιά «Τραγουδάμε για ν’ αγαπιόμαστε».

Είσοδος: 5€ ή 3€ (μειωμένο). Τηλέφωνο κρατήσεων: 698-198-1067 ή 698-198-1058.

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments