Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Μ.Παναγιωτάκης (αν.διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ): Άξιοι πρεσβευτές της χώρας και της Ελληνικής κτηνοτροφίας

Μ.Παναγιωτάκης (αν.διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ): Άξιοι πρεσβευτές της χώρας και της Ελληνικής κτηνοτροφίας

dodoniΟ αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας ”ΔΩΔΩΝΗ” ,Μιχάλης Παναγιωτάκης, μιλώντας στην εκπομπή ”ο΄τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επέκταση της δραστηριότητάς της στην αγορά της Κύπρου .
Η γαλακτοβιομηχανία θα ιδρύσει στην Κύπρο την εταιρεία Dodoni Dairy Products(Cyprus) Ltd και θα λειτουργήσει εργοστασιακή μονάδα για την παραγωγή Χαλουμιού και Αναρής Η συγκεκριμένη επένδυση  είναι ύψους άνω των 4 εκατ. ευρώ.

Όπως τόνισε ο κ. Μ.Παναγιωτάκης ”στόχος μας είναι να είμαστε άξιοι πρεσβευτές της χώρας μας και της Ελληνικής κτηνοτροφίας...Τα τυροκομικά προϊόντα πάνε εξαιρετικά και έχουμε μια ανάπτυξη 10% συνολικά κατ’ έτος..Μπαίνουμε σε νέες αγορές ,στη Μέση Ανατολή ,στη Βόρειο Αφρική ,στην Σκανδιναβία..” Ακούστε την συνέντευξη..

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments