Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκη Κ. Κεραμέως (ΝΔ): «Η επιβολή περισσότερων φόρων ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, καθώς διακατέχεται από ιδεοληπτική εμμονή απέναντι σε κάθε τι το αναπτυξιακό, το παραγωγικό, το δημιουργικό.»

Νίκη Κ. Κεραμέως (ΝΔ): «Η επιβολή περισσότερων φόρων ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, καθώς διακατέχεται από ιδεοληπτική εμμονή απέναντι σε κάθε τι το αναπτυξιακό, το παραγωγικό, το δημιουργικό.»

kerameos_nikiΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, στην ομιλία της για τη νέα δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέδειξε ότι και αυτό το νομοθέτημα είναι αποτέλεσμα της ανευθυνότητας, της διγλωσσίας, της ανεπάρκειας της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.“Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Πρέπει να αλλάξει μείγμα πολιτικής. Οι περισσότεροι φόροι οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση, σε καθίζηση της οικονομίας. Χρειάζεται μία πολιτική με λιγότερους φόρους και πάνω από όλα με πραγματικά κίνητρα για ανάπτυξη και για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και αυτήν την πολιτική απλά δεν μπορεί να την υπηρετήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως με το πολυνομοσχέδιο ιδρύονται και νέες θέσεις γραμματέων και διοικητικών στο Δημόσιο.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments