Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νίκος Καλαντζής (Δήμαρχος Ζηρού) : «Οι σκηνές στήθηκαν και είναι θέμα χρόνου η άφιξη των προσφύγων στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες περίφραξης και τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού»

Νίκος Καλαντζής (Δήμαρχος Ζηρού) : «Οι σκηνές στήθηκαν και είναι θέμα χρόνου η άφιξη των προσφύγων στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες περίφραξης και τα δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού»

kalantzis-21Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Νίκος Καλαντζής Δήμαρχος Ζηρού έκανε λόγο για εβδομήντα πέντε σκηνές των έξι ατόμων που  τοποθετήθηκαν  στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη.. Σε χώρους όπου ήδη έχουν διαμορφωθεί, συνεργεία του στρατού ξεκίνησαν το στήσιμο των σκηνών, γεγονός που δείχνει ότι επισπεύδονται οι εργασίες για την μεταφορά προσφύγων στην Ήπειρο. Στο στρατόπεδο απομένει να ολοκληρωθούν εργασίες περίφρασης και ολοκλήρωσης των δικτύων ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού. Από τον αριθμό των σκηνών, γίνεται σαφές ότι σ’ αυτή τη φάση τουλάχιστον, δημιουργείται υποδομή για τη φιλοξενία λιγότερων των εφτακοσίων προσφύγων για το χρονικό διάστημα των περίπου 8 μηνών, όπως ανέφερε στην απάντησή του προς τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο στρατόπεδο, ενώ μετά την απάντηση του κ. Βίτσα, αυτό που προέχει για τον Δήμο είναι η τήρηση όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβε το Υπουργείο.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments