Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής:Αδήριτη ανάγκη και σημαντική προσθήκη ατο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής:Αδήριτη ανάγκη και σημαντική προσθήκη ατο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

αρχείο λήψηςΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])– Σε δήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων για την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής αναφέρονται τα εξής:

“Μετά την ίδρυση του τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μγχανικών και με τη λειτουργία εδώ και χρόνια των τμημάτων Μηχανικών Επιστήμης Υλικών και Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, η ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής Ιωαννίνων  αποτελούσε αδήριτη ανάγκη και σημαντική προσθήκη ατο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 
Με αυτή την εξέλιξη, το Πανεπιστήμιο, και συνεπώς και η πόλη μας, αναβαθμίζεται και γίνεται ακόμη πιο θελκτικό σε υποψήφιους φοιτητές, και ανοίγει ο δρόμος για την προσθήκη νέων τμημάτων ή/και  μεταπτυχιακών προγραμμάτων.  
Η ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής αποτελεί επιδίωξη πολυετή, συνεπώς δικαίωση για όλους όσους αγωνίστηκαν για αυτή. Αυτή τη στιγμή προέχει η κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους και τους φοιτούντες στο τμήμα Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών, καθώς η διασύνδεση με την αγορά εργασίας είναι ο στόχος κάθε σύγχρονου πανεπιστημιακού ιδρύματος .”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments