Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ:Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα για να φέρει ξανά την ελπίδα, να εκφράσει και να εμπνεύσει ξανά την πλειοψηφία των Ελλήνων.

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ:Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα για να φέρει ξανά την ελπίδα, να εκφράσει και να εμπνεύσει ξανά την πλειοψηφία των Ελλήνων.

images (1)Από:Γιώργος Γκόντζος

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές

Μετά από μακρά προεκλογική περίοδο εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, παρά τις οργανωτικές αστοχίες  και τα λάθη θριάμβευσε τελικά η ενότητα και η μεγάλη συμμετοχή.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων συγχαίρει το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη εκλογική του νίκη, καθώς και τον Ευάγγελο ΜεΪμαράκη για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της προεκλογικής περιόδου, αλλά και τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνη Γεωργιάδη για το ήθος που επέδειξαν, κάνοντας όλοι μαζί πράξη αυτό για το οποίο είχαν δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή: την ενότητα του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα για να φέρει ξανά την ελπίδα, να εκφράσει και να εμπνεύσει ξανά την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Με την προσέλευσή τους οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι της παράταξης έδωσαν καθαρή εντολή ανανέωσης και ανασυγκρότησης. Έδωσαν καθαρή εντολή δημιουργίας μιας ισχυρής και μεγάλης Νέας Δημοκρατίας.

Στην ελπιδοφόρα πορεία που ξεκινάμε θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο νέο Πρόεδρο με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες οργανωτικές και πολιτικές τομές που χρειάζεται η παράταξή μας ώστε σύντομα να αποτελέσει την επόμενη ρεαλιστική εναλλακτική κυβερνητική πρόταση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την τοπική ΝΕΦΕ και τους εθελοντές μας για την άψογη διεξαγωγή των ψηφοφοριών, καθώς και τα 6500 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας για την συμμετοχή, την υπομονή και την ευπρέπεια που επέδειξαν.

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments