Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ-Μόνη συνέπεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανελ είναι η «ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ»

ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ-Μόνη συνέπεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανελ είναι η «ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ»

neadimokratiaa.mediumΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ τονίζονται τα εξής:

“Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας χορεύοντας στους ρυθμούς της φορολογικής σφαγής των μικρομεσαίων, της περικοπής των συντάξεων και της κατάργησης του ΕΚΑΣ ξαναθυμήθηκε τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο κ. Τσίπρας μεταξύ των άλλων επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων του, υποσχόταν και τη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, προκειμένου να κρατάει πιστό το κοινό που τον ακολουθούσε. Τώρα, που το σενάριο των πρόωρων εκλογών γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό, επιδιώκοντας να αναζωπυρώσει την εκλογική του δύναμη η οποία έχει αποδεκατιστεί, θυμήθηκε ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και με μεγάλη ευκολία προβαίνει ακόμα μια φορά σε υποσχεσιολογίες σχετικά με την διεκδίκηση των ανωτέρω.

Όμως με χορούς, ύβρεις και προσβολές περί ¨ανόητων¨ δε ξορκίζεται η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Μια πραγματικότητα που οφείλεται αποκλειστικά στην ανεπάρκεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανελ. Δυστυχώς για τον κύριο Τσίπρα, τα σενάρια των πρόωρων εκλογών τα επαναφέρει ο ίδιος ο Ελληνικός λαός ο οποίος αν και έπεσε θύμα του πολλάκις, δεν είναι ¨ανόητος¨. Πρέπει επιτέλους, να καταλάβουν στην εν λόγω συγκυβέρνηση ότι το εύκολο για τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν να μη ζητάει εκλογές αλλά αντιθέτως να αφήνει τον Πρωθυπουργό και την ¨παρέα¨ του να αυτοαναιρούνται καθημερινά.

Σίγουρα από αρχές Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας θα ξαναχορέψει στους ρυθμούς της φορολογικής σφαγής των μικρομεσαίων, αφού έρχεται ο δεύτερος γύρος περικοπών στις επικουρικές συντάξεις.

Μόνη συνέπεια της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανελ είναι η «ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ»”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments