Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκινά αύριο στην Πινακοθήκη η έκθεση μαθητικών έργων στα πλαίσια του «Έτους Μόραλη» Στις 20 Δεκεμβρίου η ανάδειξη του νικητή του μαθητικού διαγωνισμού

Ξεκινά αύριο στην Πινακοθήκη η έκθεση μαθητικών έργων στα πλαίσια του «Έτους Μόραλη» Στις 20 Δεκεμβρίου η ανάδειξη του νικητή του μαθητικού διαγωνισμού

moralisΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Ξεκινά αύριο το πρωί στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης»,  η έκθεση των καλλιτεχνικών έργων που εκπόνησαν μαθητές από σχολεία της Ηπείρου, τα οποία συμμετέχουν στο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Γιάννη Μόραλη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων για το «Έτος Μόραλη», όπως έχει χαρακτηριστεί το 2016 από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ανακοινωθεί ο νικητής σε ειδική εκδήλωση που θα ξεκινήσει στην Πινακοθήκη στις 11 το πρωί. Το βραβείο για το νικητή είναι μια δωρεάν ξενάγηση στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, προσφορά του Πρύτανη της Σχολής κ. Πάνου Χαραλάμπους, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή αξιολόγησης των έργων.

Να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια της έκθεσης των μαθητών, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα παρουσιαστεί το παιδικό βιβλίο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΑΛΗΣ και το μυστικό παιχνίδι των σχημάτων» από την κ. Ελένη Τσαλδίρη και θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο για παιδιά στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. ΜΟΡΑΛΗΣ».

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments