Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας  

Οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας  

dsc05532Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Δέματα με τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας  μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διανεμήθηκε σε 250 οικογένειες αντίστοιχος αριθμός δεμάτων με βασικά προϊόντα  διατροφής. «Προσπαθούμε αθόρυβα, διακριτικά και με διαφάνεια να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο και μέχρι σήμερα τα καταφέρνουμε χάρη στην ανταπόκριση και τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής που ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με τα προϊόντα τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλκιβιάδης  Βότσικας εκφράζοντας   τις ευχαριστίες του σε όλους τους επιχειρηματίες «που έκλεισαν τα αυτιά τους σε εκείνους που τους προέτρεπαν να μην ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και έπραξαν το αντίθετο. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που απέδειξαν πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και ταυτόχρονα με την προσφορά τους έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για  το συνάνθρωπο» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βότσικας.

Να σημειωθεί ότι στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Ζίτσας, ανταποκρίθηκαν επιχειρήσεις προσφέροντας τα προϊόντα τους, τα οποία συμπλήρωναν τα δέματα που διένειμε στη διάρκεια των εορτών το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πρόκειται για τους: «ΠΙΝΔΟΣ Α.Ε.», «Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.», «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.», OVO FRESCO A.B.E.E., ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε., ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΚΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. (ALFA), ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΣΠ. ΓΚΟΤΖΟΥ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΑΣΛΑΝΗΣ Α.Ε., Α/Β/ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΒΙΚΟΣ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε., ΖΑΓΟΡΙ- ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ΝΤΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ MATERIAL SYSTEMS.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments