Τετάρτη , 13 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Οι «Ταύροι» έστειλαν μήνυμα με την παρουσία τους

Οι «Ταύροι» έστειλαν μήνυμα με την παρουσία τους

--------.2--------.3Από:Γιώργος Γκόντζος—Η άψογη συνεργασία των διοργανωτών με τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο Α.Γ.Σ.Ι. συνέβαλε αποφασιστικά στη μεγάλη επιτυχία των φετινών Βίκος StreetRelays που διεξήχθησαν πρόσφατα στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων, που γιορτάζει φέτος 50 χρόνια έντονης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, εντυπωσίασε τόσο με το βροντερό «παρών» των αθλητών του στα Βίκος StreetRelaysκαι τα εξαιρετικούς χρόνους τους, όσο και με τη δυναμική και ουσιαστική παρουσία των ανθρώπων που «τρέχουν» το σύλλογο, στο οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Η έμπειρη ομάδα των Βίκος StreetRelaysσυνάντησε στα πρόσωπα των μελών του Α.Γ.Σ.Ι. τον ιδανικό αρωγό για την τέλεση μιας τόσο απαιτητικής και συνάμα ψυχαγωγικής δραστηριότητας, της επιτυχημένες σειράς αγώνων σκυταλοδρομίας σε δημόσιο δρόμο, και μάλιστα σε μια χρονιά, όπου τα νούμερα των συμμετεχόντων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας τον πήχη για τους διοργανωτές σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Με την ακάματη και ανιδιοτελή προσφορά τους, τη δυναμική τους αύρα, πριν, στον πυρετό της προετοιμασίας, κατά τη διάρκεια, όταν οι παλμοί αθλητών και διοργανωτών είχαν «χτυπήσει» κόκκινο, αλλά και μετά το πέρας των αγώνων, όταν τα φώτα έπεσαν και το πλήθος απομακρύνθηκε, οι άνθρωποι του Α.Γ.Σ.Ι. τεκμηρίωσαν το δυναμικό στάτους τους στα αθλητικά δρώμενα της πανέμορφης πόλης των Ιωαννίνων, και απέδειξαν γιατί ο όμιλος συγκαταλέγεται ανελλιπώς μεταξύ των κορυφαίων σωματείων κλασικού αθλητισμού της χώρας.

Την πλατεία Μαβίλη πλημμύρισαν εθελοντές και περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες του Α.Γ.Σ.Ι., στην πλειονότητά τους παιδιά, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, σχηματίζοντας 50 ομάδες!

Μαθημένοι από διακρίσεις οι αθλητές Αλέξανδρος Τζουμάκας, Απόλλωνας-Φοίβος Γεωργίου, Λάμπρος Βλάχας και Νέστορας Κολιός τερμάτισαν πρώτοι στη σκυταλοδρομία 4×2500μ. με χρόνο 32:48. Πολύ καλή παρουσία είχε η τετράδα των 4×2500μ. μικτή αποτελούμενη από τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Χαράλαμπο Παπαϊωάννου, Απόστολο Κατραχούρα και Διώνη Γκόρλα η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 37:54. Επίσης δεύτερη με χρόνο 42:57 τερμάτισε η ομάδα 4×2500μ. γυναικών στην οποία πήραν μέρος η Νικολέτα Μάκου, η Κωνσταντίνα Τσάρα, η Ελισάβετ Σκανδάλη και η Μαρία-Νεφέλη Ζιώγα.

 

«Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων αγκάλιασαν τα Βίκος StreetRelays. Η συμμετοχή ήταν τεράστια τόσο σε μεγάλους όσο και παιδιά. Οι σκυταλοδρομίες ήταν γεμάτες από δρομείς. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία! Ελπίζουμε του χρόνου να αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο ο αγώνας», σημείωσε ο Θανάσης Τσιγκούλης, πρώτος προπονητής του Α.Γ.Σ.Ι. και οργανωτικός διευθυντής των Βίκος StreetRelays Ιωαννίνων.

 

 

Από το γραφείο ενημέρωσης

Τηλέφωνο: 6944 261 865

Email: [email protected]

 

Δείτε Επίσης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θριάμβευσε με 5-0 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Δικαιολογώντας στο έπακρο το προσωνύμιό του, ως “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο ΠΑΣ Γιάννινα θριάμβευσε με ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments