Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ … ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ … ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ

vol2Από:Γιώργος Γκόντζος–Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών,  η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Παράρτημα Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, φορείς αλληλεγγύης με συνεπή παρουσία στη στήριξη άπορων οικογενειών του τόπου μας, διοργανώνουν την εκδήλωση ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ … ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.

Στηρίζοντας ενεργά τον Εθελοντισμό διοργανώνουμε για άλλη μια φορά στην πόλη μας μία γιορτή για όλα τα παιδιά, που θέλουν να γίνουν «ήρωες», προσφέροντας, διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας την αξία του εθελοντισμού.

Μια γιορτή με αφορμή τις μέρες του Πάσχα, που θα αναδείξει τη δύναμη της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Μια γιορτή με στόχο την καλλιέργεια του εθελοντικού πνεύματος και την ενίσχυση του έργου του Παραρτήματος Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μια γιορτή που θα ενώσει τα παιδιά και τους μεγάλους κάνοντάς τους πρωταγωνιστές στο ρόλο του ενεργού πολίτη.

Τοπικές επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια και ιδιώτες, στέκονται στο πλευρό των διοργανωτών και με ξεχωριστή κοινωνική ευαισθησία αγκαλιάζουν τη δράση τους, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες. Ανοίγουν έτσι και σε άλλους το δρόμο για δράσεις αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Ας τους ακολουθήσουμε και ας κάνουμε κι εμείς, όλοι μαζί, το πρώτο βήμα.

Το Σάββατο του Λαζάρου, 23 Απριλίου, ερχόμαστε με τα παιδιά μας στην κεντρική πλατεία, από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι και τους δίνουμε την ευκαιρία να χαρούν, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  σε άλλα παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας ώστε ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Δείτε Επίσης

“Ημέρα Καινοτομίας”, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μία ξεχωριστή Ημέρα Καινοτομίας διοργανώνεται την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments