Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα»

Ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα»

 

–Από Χάρης Δάφλος– Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»  για την τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης αναφέρονται τα εξής:

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης Δ. Ιωαννιτών «Γιάννενα Τώρα» για το Α’ εξάμηνο του 2018, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της.
Στη συνέλευση υπήρξαν ενημερώσεις προς τα μέλη από τον Άρη Μπαρτζώκα, επικεφαλής της παράταξης, από τον Δημήτρη Πάνου, Δημοτικό Σύμβουλο – Μέλος της Παράταξης και από τον Κώστα Κυριαζή, συντονιστή της Γραμματείας της Παράταξης.
Ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης στις παρεμβάσεις τους προχώρησαν σε απολογισμό των δράσεων της παράταξης για το Α’ εξάμηνο (επισκέψεις, παρεμβάσεις, συνεντεύξεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις αλλά και διοργάνωση εκδηλώσεων για μείζονα θέματα της πόλης, παρουσίες στο Δ.Σ., κ.α.) και αναφέρθηκαν στους στόχους της παράταξης για το επόμενο διάστημα και ιδίως για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η παράταξη.
Ακολούθησαν συζητήσεις και γόνιμες ανταλλαγές απόψεων μεταξύ των μελών σε δημιουργικό κλίμα, καθώς επίσης και καλωσόρισμα – γνωριμία μεταξύ νέων και παλαιών μελών της παράταξης.
Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι η μόνη ουσιαστικά ενεργή Δημοτική Παράταξη του Δήμου, η οποία εκτός των άλλων δράσεων, δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων, πραγματοποιεί δύο φορές κάθε έτος γενικές συνελεύσεις ώστε να εξασφαλίζεται ότι η παρουσία και η συμμετοχή των μελών εφαρμόζεται στην πράξη.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» πιστεύει ότι η Δημοκρατία και η Λογοδοσία πρέπει να ξεκινούν από τα εσωτερικά των παρατάξεων, αν κάποτε θέλουμε να δούμε να εφαρμόζονται ουσιαστικά στην αυτοδιοίκηση και σε ότι την αφορά, το κάνει σταθερά πράξη.”

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments