Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ομιλία Κ.Τασούλα σε ετεροδημότες

Ομιλία Κ.Τασούλα σε ετεροδημότες

images

.   Ομιλία του Κώστα Τασούλα υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων σε Ηπειρώτες  ετεροδημότες στην Αθήνα
”Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι η ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα πορεία της χώρας, πέρα από προεκλογικά ψέμματα, δημαγωγίες και αυταπάτες.  Τα πληρώνουμε όλα αυτά με το τρίτο μνημόνιο των κ.Τσίπρα-Καμμένου, όπως πληρώνουμε το λαϊκισμό της μεταπολίτευσης με τη χρεωκοπία της χώρας το Μάϊο του 2010.

Συνηθίζουμε να λέμε πως άλλα προσόντα χρειάζονται για να κερδίσεις τις εκλογές στην Ελλάδα και εντελώς άλλα για να κυβερνήσεις.  Αυτή η παραδοχή δείχνει και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση που έχουμε στον εαυτό μας.  Παραδεχόμασταν  πως για να εκλεγείς πρέπει να λες ψέμματα και για να κυβερνήσεις πρέπει να σοβαρευτείς!

Ο κ.Τσίπρας εκφράζει την τελευταία εφαρμογή αυτής της καταθλιπτικής παραδοχής.  Καιρός να ταυτισθούν αυτές οι προϋποθέσεις.  Υπευθυνότητα και αλήθεια να χρειάζεται για να εκλεγείς, υπευθυνότητα και αλήθεια να χρειάζεται για να κυβερνήσεις!

Η Ν.Δ. διδαγμένη από τα λάθη της, είναι έτοιμη να υλοποιήσει αυτή τη νέα προσέγγιση που είναι ο μόνος δρόμος επαναφοράς της χώρας στην πορεία εξόδου από την κρίση μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο”

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ.Κ.Τασούλας, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., σε ομιλία του σε Ηπειρώτες ετεροδημότες των Αθηνών.

Ο κ.Τασούλας εξάλλου με αποφάσεις του Προέδρου της Ν.Δ. κ.Ευάγγελου Μεϊμαράκη ανέλαβε Περιφερειάρχης της Ν.Δ. για την περίοδο των εκλογών στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και μετέχει σε πενταμελή επιτροπή προετοιμασίας των συνδυασμών του κόμματος για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments