Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας με μεγάλη συμμετοχή

Ορθοπεταλιές στο Δήμο Ζίτσας με μεγάλη συμμετοχή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06/2019) η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Ζίτσας.

Στόχος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει και διοργανώνει ο Δήμος τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι η διάδοση του μαζικού αθλητισμού καθώς και η ελεύθερη συμμετοχή όλων σε αθλητικές δράσεις που προάγουν την άσκηση και το «Ευ αγωνίζεσθε».

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα από την πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα και  όσοι συμμετείχαν, 150 και πλέον ποδηλάτες όλων των ηλικιών, μετά από διαδρομή 22 περίπου χιλιομέτρων κατέληξαν στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου. Εκεί, δεκατρείς τυχεροί κέρδισαν,  μετά από κλήρωση,  κράνη ποδηλασίας και δωρεάν συνδρομές στο κολυμβητήριο «Αστερίας», ενώ σε όσους πήραν μέρος μοιράστηκαν αναμνηστικά καπέλα, νερά και σοκολατούχα γαλατάκια.

Στη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, πολύτιμη στάθηκε η συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του κολυμβητηρίου «ASTERIAS SWIM ACADEMY» καθώς και των εταιρειών  “Bike Zone”,  «ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε» και  γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments