Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ο αθλητικός σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο αθλητικός σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ

Η  επίσημη θέσης του Συλλόγου  σχετικά με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος .

Τί είναι τελικά το περιβάλλον; Μιά ωραία φωτογραφία σε κάδρο ή παχειά λόγια ειπωμένα από επιτήδεια χείλη; Τίποτε από αυτά γιά όλους εμάς που ζούμε και αναπνέουμε στην φύση ψαράδες, κυνηγούς, μανιταρόφιλους, περιπατητές, ορειβάτες κ.λ.π. Είναι η ίδια μας η ζωή ,είναι η απόδειξη ότι ζούμε είναι ο στίβος άσκησης των υπαίθριων δραστηριοτήτων μας, είναι η περπατησιά μας σ’αυτή την ζωή.

Και γιά να εξασφαλίσουμε την συνέχιση ενασχόλησής μας με τις αγαπημένες μας δραστηριότητες είναι αυτονόητη γιά μας η προστασία του, αλλά με τον τρόπο που εμείς θέλουμε, στα πλαίσια πάντοτε του ερασιτεχνισμού και της νομιμότητας. Προστατεύοντας το περιβάλλον, διασφαλίζουμε την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας δηλαδή της αναπνοής μας , επομένως και της ίδιας μας της ζωής.

Γιά μας τους Ερασιτέχνες ψαράδες η προστασία των υδάτινων συστημάτων και των ιχθυοπληθυσμών τους αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και η καταγγελία κάθε προσπάθειας καταστροφής τους θα πρέπει να είναι γιά μας δικαίωμα αλλά και υποχρέωση ταυτόχρονα,
Χρέος όλων μας -ιδιαίτερα των Συλλόγων Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας- η συντονισμένη δράση για την διαφύλαξη αυτού που λατρεύουμε .

Φίλοι Ερασιτέχνες Αλιείς, πυκνώστε τις τάξεις των Συλλόγων και δώστε τους την δύναμη να παρέμβουν και να απαιτήσουν από αρχές και υπηρεσίες να πράξουν το αυτονόητο γιά το οποίο άλλωστε αμοίβονται, να κάνουν δηλαδή την δουλειά τους και να προστατέψουν το περιβάλλον , την ανάσα μας, την ίδια μας την ζωή.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments