Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο Αι Βασίλης του Χωριού της Χαράς με παϊτόνι στους δρόμους της Πρέβεζας, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 

Ο Αι Βασίλης του Χωριού της Χαράς με παϊτόνι στους δρόμους της Πρέβεζας, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 

15578893_1044840568978956_6354719797294044204_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Ευκαιρία να μοιράσει ζαχαρωτά και αγάπη ενόψει της Πρωτοχρονιάς θα έχει  ο Άγιος Βασίλης του Χριστουγεννιάτικου χωριού της Χαράς  ο οποίος την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου μετά τις 12 το μεσημέρι θα κάνει την  εμφάνισή του με παϊτόνι  σε κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας. Ο Άγιος Βασίλης συμμετέχοντας στην γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου  θα περάσει από τους δρόμους  Παναγή Τσαλδάρη, Φόρος, Λ.Ειρήνης, Μπιζανίου, 21ης Οκτωβρίου, Καρυωτάκη , Eλ.Βενιζέλου για να καταλήξει στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας  και  να μας μεταφέρει έστω και για λίγο στον παραμυθένιο κόσμο των γιορτών.

Παράλληλα στην κεντρική αγορά θα υπάρχει  ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς  θα κάνουν στα παιδιά ζωγραφική προσώπου, ενώ όσοι θέλουν θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments