Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ο. Γεροβασίλη –Η ελληνική κυβέρνηση, μέσα και από μια πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη Δίκαιη και Δημοκρατική Ανάπτυξη

Ο. Γεροβασίλη –Η ελληνική κυβέρνηση, μέσα και από μια πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη Δίκαιη και Δημοκρατική Ανάπτυξη

gero fotoΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Το κείμενο του χαιρετισμού της Όλγας Γεροβασίλη,κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,  στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, με θέμα “Δίκαιη Ανάπτυξη – Κοινωνική Αλληλεγγύη – Ισχυρή Δημοκρατία – Δίκαιο Φορολογικό Σύστημα” και κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη:

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεται στην πόλη μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, για να μιλήσει στην αποψινή εκδήλωση.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι κι εγώ μαζί σας σήμερα, επειδή, όπως γνωρίζετε, βρίσκομαι μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κίνα.

Πρόκειται για ένα ταξίδι ιδιαίτερης σημασίας, που έχει ως στόχο την επισφράγιση της οικονομικής συνεργασίας των δυο χωρών, γεγονός που άπτεται του θέματος της σημερινής εκδήλωσης.

Η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει μια πολυεπίπεδη συνεργασία σε κάθε οικονομικό και εμπορικό τομέα με την Κίνα, τη δεύτερη ισχυρότερη οικονομία διεθνώς και τον μεγαλύτερο εμπορικό εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, η Ελλάδα έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις, οικονομικές και κοινωνικές και, σήμερα, η χώρα γυρίζει σελίδα και αναδεικνύεται σε πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Πεκίνο έχει ήδη επιλέξει τη χώρα μας ως πύλη εισόδου στην Ευρώπη.

Η ελληνική κυβέρνηση, μέσα και από μια πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη Δίκαιη και Δημοκρατική Ανάπτυξη, για μια Ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που θα γίνουν συμμέτοχοι των ωφελειών της.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments