Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ελλάδα /  Ο.Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ)-Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη 

 Ο.Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ)-Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη 

20160902_σήραγγες Δερβενίου (1)Από:Γιώργος Γκόντζος–Σε δήλωσή της η Όλγα Γεροβασίλη ,βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνει:

“Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία. Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του.  Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα.

Δυστυχώς γι αυτόν, η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο. Όσο για τις «προειδοποιήσεις του», ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή.

Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.  ”

 

Δείτε Επίσης

Ν.Ηλίας-Αποφασιστικά και συγκρουσιακά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  Από-Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-  Τις  θέσεις  του  κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ  αλλά  και σχόλια  για  πολιτικά , κοινωνικά  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments