Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμαρχος Ζίτσας συναντήθηκε με τη  Διευθύντρια του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Ιωαννίνων  

Ο Δήμαρχος Ζίτσας συναντήθηκε με τη  Διευθύντρια του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Ιωαννίνων  

DSC04033Από:Γιώργος Γκόντζος–Ζητήματα που απασχολούν το  Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιωαννίνων συζήτησαν  ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και η Διευθύντρια του σχολείου Αφροδίτη Χατσίδου.

Η κ. Χατσίδου επισκέφθηκε τον κ. Πλιάκο  την Τετάρτη (17/2/2016) στο γραφείο του και συζήτησαν  για τη λειτουργία του σχολείου και το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθώς σήμερα συστεγάζεται με το Γυμνάσιο Βελισαρίου στα Σεισμόπληκτα.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ενδεχόμενο να βρεθεί κτίριο στο Δήμο Ζίτσας και όσο γίνεται πιο κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς η Δ/νση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καταβάλει προσπάθεια για την εξεύρεση νέου σχολικού κτιρίου.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσπάθειας ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, ο Πρόεδρος της Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Περικλής Γρίβας και η Διευθύντρια του Ειδικού σχολείου Αφροδίτη Χατσίδου  επισκέφθηκαν το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου  στην Τ.Κ. Γραμμένου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης,  η εκπρόσωπος της Τ.Κ. Σοφία Μπούρμπου τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημοτικού Σχολείου. Η κα Χατσίδου διαπίστωσε ότι είναι ένας όμορφος χώρος που θα πρέπει στη συνέχεια  να εξεταστεί αν πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη μεταστέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments