Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ο Δήμος  Ζίτσας κοντά στους πολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση  

Ο Δήμος  Ζίτσας κοντά στους πολίτες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση  

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε ο Δήμος Ζίτσας το περασμένο διάστημα, ενόψει των εορτών, σε 235 νοικοκυριά  που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, στην προσπάθειά του να στηρίξει για ακόμη μία φορά έμπρακτα του δημότες που με αγωνία προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας.

Τα δέματα τα οποία περιελάμβαναν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής χρήσης καλύπτουν τις ανάγκες συνολικά 561 ατόμων, 261 ωφελούμενων του (ΚΕΑ) και 300 ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»,  με αγορά από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσας, με δωρεά από την Συνεταιριστική Κίνηση Κτηνοτρόφων «Γιαννιώτ’κο» και τη συνδρομή του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων με προϊόντα που παράγουν τα Τμήματα Τυροκομίας και Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμαγείρων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Ζίτσας, Νίκος Σφήκας ευχαρίστησε και δημόσια όλους όσοι διαχρονικά συμβάλλουν με τις προσφορές τους στην ανακούφιση των πολιτών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. « Με την πράξη τους μεταδίδουν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, συνεισφέροντας στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει όσους βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο και προσπαθούν με δυσκολία να καλύψουν τις ανάγκες τους ακόμη και σε βασικά αγαθά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments