Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ελλάδα / Ο Κώστας Τασούλας, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο «Πεντάγωνο»

Ο Κώστας Τασούλας, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο «Πεντάγωνο»

images

O Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας  Κώστας Τασούλας, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο «Πεντάγωνο», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Πρωθυπουργός με την υπογραφή του πρότεινε μειώσεις 600 εκ. ευρώ στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, καθώς και απολύσεις προσωπικού. Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Καμμένος διαβεβαίωνε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Παράλληλα, εκφόβιζε στελέχη του Στρατεύματος, λέγοντας πως δήθεν οι δανειστές ζητούν απολύσεις την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας πρότεινε τις περικοπές των 600 εκ. ευρώ και τις απολύσεις!

Όλα αυτά τα κωμικοτραγικά προσπάθησε να τα «μπαλώσει» η σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο ΥΠΕΘΑ. Τα έκανε όμως χειρότερα, γιατί δεν αποδείχτηκε μόνο ψεύτης, αποδείχτηκε και δειλός, γιατί δεν τολμά να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο ψευδόμενος Πρωθυπουργός που υπογράφει τις περικοπές των 600 εκ. ευρώ συνάντησε τον ψευδόμενο Υπουργό Εθνικής Αμύνης που διαδίδει πως τάχα οι δανειστές ζητούν απολύσεις στο Στρατό για να «πουλήσει» την αποτροπή τους! Άδικος ο θλιβερός κόπος τους! Τζάμπα τα ψέματά τους! Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διδάσκονται περί ηγεσίας στις Σχολές τους και αντιλαμβάνονται πολύ καλά με ποιους έχουν να κάνουν!

Όσον αφορά, τέλος, στα λόγια του κ. Τσίπρα για την ασφάλεια της χώρας, του λέμε πως αυτή δεν εξασφαλίζεται με λόγια, ούτε εκτός Ευρώπης που την οδηγεί προτείνοντας λυσσαλέα το όχι.

 

Δείτε Επίσης

Ν.Ηλίας-Αποφασιστικά και συγκρουσιακά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  Από-Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-  Τις  θέσεις  του  κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ  αλλά  και σχόλια  για  πολιτικά , κοινωνικά  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments