Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Ο Κ. Ντούμος μιλά για την παράσταση “Το Τέρας κι Εγώ”

Ο Κ. Ντούμος μιλά για την παράσταση “Το Τέρας κι Εγώ”

τερασΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Για την παράσταση “Το Τέρας κι Εγώ” από το Θέατρο ΠΡΟΒΑ  ,βασισμένη στο ομότιτλο  έργο – μπέστ σέλερ του Σταμάτη Μαλέλη, σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα ,μίλησε ο Κυριάκος Ντούμος που υποδύεται τον ρόλο που έχει στο βιβλίο ,τον φίλο του συγγραφέα, στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος ) ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων (Η παράσταση την Κυριακή 22/5 , ώρα 9 μ.μ. στο
Θέατρο Έκφραση -Αραβαντινού 14),

Ανέφερε πως πρόκειται “για την αληθινή ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία ,του Σταμάτη Μαλέλη, που ενώ έχει κατακτήσει για δεκαετίες την επιτυχία ,ζει αγκαλιά με τον φόβο.Είναι ένα ντοκουμέντο που καταγράφει με συνταρακτικές  πραγματικά λεπτομέρειες την μάχη που δίνει ο ήρωας με τις φοβίες του,την κατάθλιψη ,τον πανικό…Αλλά και τον δρόμο και τον τρόπο της λύτρωσής του”

Για την μεταφορά του βιβλίου στο θέατρο τόνισε πως ο σκηνοθέτης   “εστίασε στο ανθρώπινο δράμα και όχι στις επαγγελματικές λεπτομέρειες”, επισημαίνοντας πως είναι ένα έργο  “αυτοβοήθειας και ετεροβοήθειας”.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας. Εικαστική επιμέλεια: Μαίρη Ραζή Ζωγραφική σκηνικού: Μανώλης Δασκαλάκης. Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη. Μουσική: Νίκος Χαριζάνου. Video art: Παναγιώτης Τσάγκας. Βοηθός σκηνοθέτη: Νεκταρία Χουβαρδά. Οργάνωση – Διεύθυνση Περιοδείας: Λευτέρης Πλασκοβίτης
ΠΑΙΖΟΥΝ Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος, Νάντια Αντωνίου.
Στα video της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.

Ακούστε την συνέντευξη του Κυριάκου Ντούμου

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments