Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ο Λ. Παλαιοπάνος στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Εφήβων!-Θα διεκδικήσει νέα διάκριση με την Τετράκωπο άνευ

Ο Λ. Παλαιοπάνος στο Τόκιο για το Παγκόσμιο Εφήβων!-Θα διεκδικήσει νέα διάκριση με την Τετράκωπο άνευ

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων του Τόκιο είναι η επόμενη μεγάλη διεθνής διοργάνωση του καλοκαιριού για την Κωπηλασία και από αυτό δε θα μπορούσαν να λείψουν ούτε η Ελλάδα ούτε και τα Γιαννιώτικα «κουπιά» που αποτελούν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής μας Ομάδας.

Στο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του ανατέλλοντος ηλίου από αύριο, Τετάρτη και έως την Κυριακή, 11 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 550 αθλητών από 50 χώρες, η Ελλάδα συμμετέχει με αποστολή 12 επίλεκτων αθλητών. Ανάμεσά τους και ο Πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Λεωνίδας Παλαιοπάνος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων παρέα με τους Λεωνίδα Τζουμέζη, Δημήτρη Ζωγράφο και Θόδωρο Λαπίκοφ.

Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο Πρωτάθλημα στο οποίο τρέχει φέτος ο Λεωνίδας, ο οποίος τον περασμένο Μάιο αγωνίστηκε με την Τετράκωπο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων στο Έσσεν της Γερμανίας καταφέρνοντας να πάρει το ασημένιο μετάλλιο που ήταν και η πρώτη φετινή διεθνής επιτυχία για τον Ν.Ο.Ι.. Η βάρκα με τον Γιαννιώτη Πρωταθλητή θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μετάλλιο και στο Παγκόσμιο!

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments