Πέμπτη , 7 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πάνω από 10.500 παιδιά και εκπαιδευτικοί «πέταξαν» με την «Μωβ Ομπρέλα»

Πάνω από 10.500 παιδιά και εκπαιδευτικοί «πέταξαν» με την «Μωβ Ομπρέλα»

Πάνω από 10.500 παιδιά και εκπαιδευτικοί «πέταξαν» με την «Μωβ Ομπρέλα» της Άλκης Ζέη, που φέτος το χειμώνα, ανέβηκε στο «Καμπέρειο» Θέατρο, από την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Το έργο της Άλκης Ζέη ανέβηκε, για πρώτη φορά στο Θέατρο, σε διασκευή Σοφίας Ευτυχιάδου – Δήμητρας Λαρεντζάκη και σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρεντζάκη, και από τις 5 Νοεμβρίου που ξεκίνησε το «ταξίδι» της Μωβ Ομπρέλας, μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου την παράσταση παρακολούθησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί 100 σχολείων από την Ήπειρο και τη Λευκάδα.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της παράστασης η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου, σε δήλωσή της, ανέφερε τα εξής: «Το ΔΗΠΕΘΕ ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και τους διευθυντές των σχολείων, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν την παράσταση της Παιδικής μας σκηνής. Η αγάπη των παιδιών και των εκπαιδευτικών για τις παραστάσεις του Δημοτικού μας θεάτρου, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις ποιοτικές παραγωγές, και την συνεχή προσπάθειά μας, με μοναδικό στόχο, να δίνουμε στο κοινό της πόλης, ξεχωριστές παραστάσεις. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους συντελεστές της παράστασης και όλους τους ανθρώπους του ΔΗΠΕΘΕ, που εργάστηκαν για να γνωρίσει η παράσταση “Μωβ Ομπρέλα”, την επιτυχία».

 

Δείτε Επίσης

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παγκόσμια φεμινιστική απεργία, στις 8 Μάρτη 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου προκηρύσσει στάση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments