Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Παιδάκι τραυματίστηκε την ώρα του παιχνιδιού… Η Αστυνομία εκκένωσε το Πάρκο Κουραμπά

Παιδάκι τραυματίστηκε την ώρα του παιχνιδιού… Η Αστυνομία εκκένωσε το Πάρκο Κουραμπά

Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το απογευματινό παιχνίδι για ένα παιδάκι και την οικογένειά του. Η βόλτα στο πάρκο Κουραμπά και το παιχνίδι σε μία από τις ολοκαίνουριες τσουλήθρες, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Σε ένα σημείο της τσουλήθρας, υπήρχε μία εγκοπή. Εκεί πιάστηκε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κόπηκε ολοσχερώς ο αντίχειράς του.

Στο πάρκο επικράτησαν σκηνές πανικού…

ast kourampas

Αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με τις ειδικές ταινίες απομόνωσαν το χώρο όπου βρίσκεται η τσουλήθρα προκειμένου να ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος.

Οι άνδρες της Αστυνομίας με πολύ μεγάλη ευγένεια άρχισαν να απομακρύνουν τους δεκάδες γονείς και τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο.

ast kourampas2Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκκένωση του πάρκου έγινε με απόλυτη τάξη και με τους αστυνομικούς να εισπράττουν τα εύσημα από τους παριστάμενους για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν.

Το έργο ανάπλασης στο Πάρκο Κουραμπά, εκτελέστηκε μέσω του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 500 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Θεωρείται από τα πιο σύγχρονα της πόλης και είναι το μοναδικό στο κέντρο των Ιωαννίνων το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει πλήθος μικρών παιδιών.

Πηγή by [author_name]

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments