Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Παναγιώτης Μάργαρης- Nuevo guitar , Σάββατο11 Φεβρουαρίου . Αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας” ΏραΈναρξης20.30  

Παναγιώτης Μάργαρης- Nuevo guitar , Σάββατο11 Φεβρουαρίου . Αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας” ΏραΈναρξης20.30  

Ioannina_02112017_web_sponsorsΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–“Nuevoguitar είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης. Η νέα αυτή μουσική πρόταση, παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, μέσα από την δεξιοτεχνία, την φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές Duende, RockOfMySoul, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής, η εξαιρετική και πολύ ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ανδριάνα Λυκούρεση.Στη συναυλία μας τιμά με την παρουσία του και το “Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κωνσταντίνας Μήλια.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου,  8:30 μ.μ

Αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας”

Παναγιώτης Μάργαρης

Nuevo guitar

Υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών

Προπώληση: 10€ Γεν. Είσοδος: 12€

 

Σημεία Προπώλησης:

Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης Πυρσινέλα 11

Βιβλιοπωλείο Χαρτέξ Πλατεία Δημοκρατίας

Βιβλιοπωλείο Κουμπλομάτης Ναπολέων Ζέρβα 6

Rock Shop Οπλαρχηγού Πουτέτση 1Α

Κατάστημα Ίρις Παπαδοπούλου 5

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments