Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ευχαριστήρια Επιστολή του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.»

Ευχαριστήρια Επιστολή του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.»

 Η Ευχαριστήρια  Επιστολή

          Στις 9-10  και.16-17  Μαΐου 2015 η «Opera Feel Anthropic» έδωσε παραστάσεις με είσοδο τρόφιμα μακράς διάρκειας ή ελεύθερη συνεισφορά χρημάτων υπέρ του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης (Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Ήταν μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά και θα στηρίξουν άμεσα τη λειτουργία του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης και έμμεσα τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση Ανάγκης.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών με αφορμή την ευγενική πρωτοβουλία της  «Opera Feel Anthropic»  και την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους συντελεστές της παράστασης « Η Όπερα Της Πεντάρας» και ιδιαίτερα την κα Ειρήνη Δόβα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά και τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση , στηρίζοντας συγχρόνως μια σημαντική κοινωνική δομή ,όπως είναι το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης.

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments