Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Παρουσία του Δήμου Αρταίων στη βράβευση αριστούχων μαθητών από τη Eurobank

Παρουσία του Δήμου Αρταίων στη βράβευση αριστούχων μαθητών από τη Eurobank

VRAVEUSI EUROBANK 2VRAVEUSI EUROBANK

Το «παρών» στη βράβευση των μαθητών από Λύκεια της Άρτας που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και βραβεύτηκαν από την Eurobank έδωσε ο Δήμος Αρταίων χθες, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Από την Άρτα βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές, ενώ ειδικό βραβείο πήρε το 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας, ως το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του κάθε νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 18.

Στο χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αρταίων Χάρης Παπάζογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η δική σας επιτυχία, αγαπητοί νέοι και νέες, είναι η διαβεβαίωση προς όλους μας πως η Ελλάδα θα ξαναβρεθεί στη θέση που της αξίζει, στηριζόμενη στο δικό σας όραμα και στις δικές σας προσπάθειες για την κατάκτηση της γνώσης, μιας γνώσης δημιουργικής και χρηστικής που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την προσωπική σας επιτυχία και πρόοδο και για όλους εμάς την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, βασισμένο στους ικανούς και άξιους. Θερμά συγχαρητήρια στην Eurobank, που στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία» στέκεται αρωγός, επιβραβεύοντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων, των οικογενειών τους και ευρύτερa της κοινωνίας μας για ακόμη χρονιά».

Δείτε Επίσης

Βραβείο καλύτερης σχολικής εφημερίδας, για το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Ελεούσας, με θέμα τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-Μιλούν ο διευθυντής , ο υπεύθυνος δάσκαλος και οι μαθητές -τριες.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Η επιλογή  του  θέματος εξαιρετική.Η συλλογική  προσπάθεια υποδειγματική.Και  η “ανταμοιβή” που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments