Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΠΕΑΚΙ: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ήταν μόνο η αρχή

ΠΕΑΚΙ: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ήταν μόνο η αρχή

Το κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα,  τις τελευταίες μέρες έζησε τις σημαντικότερες μέχρι σήμερα στιγμές του, φιλοξενώντας το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό μας γέμισε με ικανοποίηση και περηφάνια.

Δεν είναι λίγο πράγμα, μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ετών, μια πλήρως απαξιωμένη αθλητική εγκατάσταση, στα όρια της κατάρρευσης, να φτάνει σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση και πλέον, να μιλάνε γι αυτή με τα καλύτερα λόγια αθλητές και ομοσπονδίες άλλων χωρών.

Το δημόσιο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ ξεπέρασε τα πέτρινα χρόνια και έχει βάλει πλέον τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισής του, που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που θα απογειώσει την εγκατάσταση η οποία πλέον κατατάσσεται στις πλέον σύγχρονες της χώρας, όντας έτοιμη να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον και άλλες μεγάλες πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις.

Το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης δεν συγκέντρωσε απλώς διεθνείς αποστολές στην πόλη των Ιωαννίνων, οι οποίες έφυγαν με δεδηλωμένη την ικανοποίησή τους, αλλά άφησε πίσω και τα καλύτερα σχόλια. Εκτός από ότι τα Γιάννενα ήταν… γούρικα για την Εθνική Ελλάδας που κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, οι εικόνες και τα σχόλια για την πόλη, την Παμβώτιδα, τις αθλητικές εγκαταστάσεις ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο ευρωπαϊκό για φέτος μπορεί να τελείωσε, το Αθλητικό Κέντρο Λιμνοπούλας όμως ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε δύο μήνες το επόμενο, στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και στην Παμβώτιδα. Ραντεβού λοιπόν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημά Κωπηλασίας Νέων το Σεπτέμβριο. Ευχαριστούμε όλους και όλες που είδαν από κοντά τους αγώνες και ανανεώνουμε το ραντεβού.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments