Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / “Πεζοπορία για τον Πολιτισμό”

“Πεζοπορία για τον Πολιτισμό”

rando Από:Γιώργος Γκόντζος

Τα αποτελέσματα του έργου “Πεζοπορία για τον Πολιτισμό” του ευρωπαϊκού προγράμματος “Πολιτισμός”, που υλοποίησε μαζί με το Γραφείο Περιβάλλοντος της Κορσικής και το Νησιωτικό Συμβούλιο της Μαγιόρκας, παρουσιάζει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με αφορμή την ολοκλήρωσή του έργου.
Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Πεζοπορία για τον Πολιτισμό», μεταξύ άλλων, στοχεύει στην ανάδειξη της εθνολογικής κληρονομιάς των αγροτικών και φυσικών περιοχών της Ευρώπης με αειφορικό και δημιουργικό τρόπο, μέσω της πεζοπορίας, στην βελτίωση της προσβασιμότητας της εθνολογικής κληρονομιάς των αγροτικών και φυσικών περιοχών και στην προώθηση της δημιουργικότητας, της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας του πολιτιστικού τομέα που έχει σχέση με την εθνολογική κληρονομιά.
Οι διαδρομές και έντυπο υλικό θα εκτίθενται στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments