Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιφέρεια Ηπείρου: Τροποποίηση της Πρόσκλησης για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Περιφέρεια Ηπείρου: Τροποποίηση της Πρόσκλησης για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, γνωστοποιεί  ότι δημοσιεύθηκε η  αρ.  2245/22-3-2019 Απόφαση  «2η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»
Με την εν λόγω  2η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 6.3:

  1. Μεταβάλλεται ο τρόπος υπολογισμού του ατομικού αγροτικού εισοδήματος. Στον υπολογισμό του ατομικού αγροτικού εισοδήματος εξαιρούνται οι ενισχύσεις και οι αποζημιώσεις.
  2. Ορίζεται ότι το επιχειρηματικό σχέδιο συντάσσεται από σύμβουλο γεωτεχνικό ή τεχνολόγο γεωπονίας
  3. Μειώνεται η ελάχιστη βαθμολογία για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3,  στους 50 βαθμούς

Στο helpdesk του Υπομέτρου 6.3 έχουν αναρτηθεί πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του ατομικού αγροτικού εισοδήματος, του ατομικού εισοδήματος και του οικογενειακού εισοδήματος καθώς και Οδηγίες Συμπλήρωσης και Υποβολής Αίτησης Στήριξης στο Υπομέτρο 6.3.

Όλο το θεσμικό πλαίσιο του Υπομέτρου 6.3  είναι αναρτημένο  στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων https://www.agrotikianaptixi.gr καθώς και της Περιφέρειας Ηπείρου στην «Ενημέρωση αγροτών».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments