Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” σε χωριά του Δ. Δωδώνης.

Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” σε χωριά του Δ. Δωδώνης.

20161106_134746Από:Γιώργος Γκόντζος–Χωριά του Δήμου Δωδώνης επισκέφθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Ήπειρος Ανατροπής  Κώστας Μπασιούκας και Βασίλης Τσίκαρης την Κυριακή ,6/11/2016, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν επί τόπου και για  την εξέλιξη των εργασιών στον δρόμο Τύρια – Σιστρούνι.

Στις συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής συζητηθήκαν αναλυτικά θέματα που τους απασχολούν όπως, η λειτουργία του εγκαταλειμμένου αν και καλά εξοπλισμένου  κτιρίου που προοριζόταν για την κάλυψη ιατρικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής, η εγκατάσταση  και λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος  στην Τύρια όπως εξαγγέλθηκε πρόσφατα  από τον  αρμόδιο Υπουργό, τα προβλήματα ένταξης νέων αγροτών στα προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα της αμμοληψίας που γίνεται από την κοίτη του ποταμού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα υλικά στην κατασκευή του δρόμου Τύρια – Σιστρούνι, με τους κατοίκους να εκτιμούν ότι η αμμοληψία υπερέβη την ποσότητα που προέβλεπε η σχετική απόφαση.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο δρόμο Τύρια – Σιστρούνι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Ήπειρος Ανατροπής” είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Οι κύριοιΚ. Μπασιούκας και Β.Τσίκαρης ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο εργολάβο για τις δυσκολίες που παρουσιάζει η εκτέλεση του έργου, ενώ σχετικά με τις αμμοληψίες ο ίδιος ανέφερε ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του χώρου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης,  ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τους περιφερειακούς συμβούλους της  παράταξης  για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου, ώστε να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατασκευή του σημαντικότατου για την περιοχή έργου του δρόμου Τύρια – Σιστρούνι.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments