Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων: Απολογισμός για τα “Αθλητικά Βραβεία 2018”

Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων: Απολογισμός για τα “Αθλητικά Βραβεία 2018”

H Κοινωφελής Επιχείρηση  Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης  Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των Γιαννιωτών αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε μια ζεστή τελετή τιμήθηκαν οι αθλητές που πρωταγωνίστησαν την χρονιά που μας πέρασε, παρουσία των οικογενειών, των φίλων και συναθλητών τους.

Συγκίνηση, υπερηφάνεια, χαρά και θαυμασμός, ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση, δημιουργώντας μαζί με το θερμό χειροκρότημα, μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, έτσι όπως αρμόζει στη βράβευση της επίπονης και επίμονης προσπάθειας του αθλητή που ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή.

Όπως μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε κι ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας  η επιβράβευση αυτή γίνεται μ’ ένα βραβείο, που αν κι έχει ασήμαντη υλική αξία, συμβολίζει την αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας και της προσήλωσης που απαιτεί, ειδικά ο αθλητισμός, για να  κατακτηθεί η κάθε νίκη.

Επίσης, σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του, τόνισε ότι «ως Δημοτική Αρχή πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και ότι ο Δήμος με τις δικές του – περιορισμένες έστω δυνάμεις – διαθέτει από εδώ και δύο χρόνια ένα σημαντικό ποσό για τους αθλητικούς συλλόγους».

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Γιάννης Στέφος, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων, πρωτοπρεσβύτερος, πατήρ Ηλίας Σέπερης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηπείρου, Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Βασίλης Γοργόλης, η εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, Γενική Δ/ντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, κα Γεωργία Γεωργάκη, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Δ/νσης Ιωαννίνων, Αστυνομικός Α΄, κ. Επαμεινώνδας Ζήκος, η εκπρόσωπος της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων, Επιπυραγός, κα Αγγελική Γκρέμου, η Αντιδήμαρχος, κα Ελένη Βασιλείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ελευθέριος Δουβανάς, Γωγώ Γιώτη, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Τσόλης, Λάζαρος Νάτσης και Δήμητριος Πάνου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιάννης Καραμπίνας και Γιώργος Ζάψας και πολλοί εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments