Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πρεμιέρα για τον «Εραστή» στο Θέατρο Έκφραση!

Πρεμιέρα για τον «Εραστή» στο Θέατρο Έκφραση!

Την πιο κατάλληλη ημέρα, στη γιορτή των ερωτευμένων, έκανε πρεμιέρα ο «Εραστής» του Χάρολντ Πίντερ, η νέα παραγωγή του Θεάτρου Έκφραση σε σκηνοθεσία Κατερίνας Βασιλείου και το Γιαννιώτικο κοινό της επιφύλαξε θερμή υποδοχή, κάνοντας sold out την παρθενική της παράσταση!

Στη γεμάτη θεατές αίθουσα της Έκφρασης η Μίνα Παππά και ο Πέτρος Χριστακόπουλος ενσάρκωσαν με πειστικό τρόπο τον Ρίτσαρντ και τη Σάρα, ένα τυπικό κατά τα άλλα ζευγάρι, που βρίσκει όμως έναν πρωτότυπο αλλά… παράτολμο, όπως αποδεικνύεται, τρόπο για να αναθερμάνει τη σχέση του, η οποία μοιάζει να έχει βαλτώσει!

«Ο Εραστής» αποτελεί μία αντισυμβατική εκδοχή μιας συμβατικής συζυγικής σχέσης. Είναι ένας υπόγειος, «πολιτισμένος» πόλεμος προσωπείων και ρόλων. Ένα ευφυές παιχνίδι με τον έρωτα και το χρόνο. Ένα παιχνίδι για δύο χαρακτήρες στα όρια της ασφάλειας και της επικινδυνότητας…

Οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή με ώρα έναρξης τις 21.30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2651554505 και 6907500710.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments