Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ LET’S DO IT GREECE

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ LET’S DO IT GREECE

Δημαρχείο-Φιλιππιάδας2Από:Γιώργος Γκόντζος–Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» θα διοργανωθεί και φέτος η δράση Let’ do it Greece στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ζηρού.

Η συγκεκριμένη πανελλαδική δράση καθαρισμού της χώρας σε μία μόνο ημέρα, έχει οριστεί για τις 17 Απριλίου 2016 και ο Δήμος Ζηρού καλεί τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων και φορέων σε συνάντηση προκειμένου να υποδειχτούν σημεία καθαρισμού και να σχεδιαστεί η υλοποίησή τους.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας με καλεσμένους τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων, φορέων και ομάδων πολιτών της Δ.Ε. Φιλιππιάδας και των Τοπικών Κοινοτήτων αυτής, ενώ την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση στο Δημοτικό κατάστημα Θεσπρωτικού με καλεσμένους τους εκπροσώπους των συλλόγων, φορέων και ομάδων πολιτών της Δ.Ε. Θεσπρωτικού και των Τοπικών Κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Πρόσκληση για συμμετοχή στην πανελλαδική δράση Let’s do it απευθύνεται και προς όλα τα σχολεία του Δήμου Ζηρού.

 

 

Για τον Δήμο Ζηρού

 

Ο αντιδήμαρχος Εθελοντισμού                       Ο αντιδήμαρχος

Περιβάλλοντος &Καθημερινότητας

 

Γκάρτζιος Χρήστος                                      Παπαβασιλείου Βασίλειος

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments