Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Προσφορά φωτογραφιών του αρχιτέκτονα – φωτογράφου Ιωάννη Μπενέκου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Προσφορά φωτογραφιών του αρχιτέκτονα – φωτογράφου Ιωάννη Μπενέκου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών υποδέχτηκε στο γραφείο του τον αρχιτέκτονα- φωτογράφο Ιωάννη Μπενέκο για μια δημιουργική συνεργασία και συζήτηση. Ο Ιωάννης Μπενέκος προσέφερε δύο σημαντικά έργα  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Οι δύο φωτογραφίες του στολίζουν το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου προς τέρψιν των θεατών των εκδηλώσεων μας αλλά και των θαμώνων του φουαγιέ.

Και οι δύο φωτογραφίες είχαν παρουσιαστεί στην έκθεση “Στους δρόμους του κόσμου – Streets of the world”, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου από 16 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου 2017, και κατά τη διάρκειά της πάνω από 1500 άτομα είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον Ιωάννη Μπενέκο για την ευγενική προσφορά των έργων του που αποδεικνύει το άκρατο ενδιαφέρον του για τις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου, την ανιδιοτέλεια του και την αγάπη του για την πόλη και την πολιτιστική μας παραγωγή και του εύχονται να είναι πάντα δημιουργικός.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments