Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΜΩΝ ΑΜΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΜΩΝ ΑΜΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ 

Μετάλιο Μπακοχρήστος

Από:Γιώργος Γκόντζος

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο στο Έγκερ της Ουγκαρίας. Ο αθλητής του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Μπακοχρήστος Δημήτριος, στην κατηγορία των 54 κιλών με επίδοση 176 κιλά κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ο αθλητής του συλλόγου της πόλης μας συνεχίζοντας τις καταπληκτικές εμφανίσεις του το 2015 μετά την κατάρριψη του Ευρωπαϊκού ρεκόρ στο Πανασιατικό OPEN FAZA πρωτάθλημα, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και ταυτόχρονα την συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα του Ρίο.

Ο προπονητής του Τριφύλλης Χρήστος, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία του αθλητή του, δήλωσε πως αυτή η πολύ σημαντική επιτυχία είναι το αποτέλεσμα του πάθους για το άθλημα και της συστηματικής δουλειάς.

Επόμενος στόχος οι Παραολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας. Περιμένουμε και τον δεύτερο αθλητή του συλλόγου μας τον Μπάο Αναστάσιο, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία 93 κιλών τις 27/11/2015. Η κατηγορία του είναι από τις δυσκολότερες αλλά πιστεύω πως θα  έχουμε και εκεί μια διάκριση.

Τέλος με την ευκαιρία θέλησε να ευχαριστήσει όσους πρόσφεραν ανιδιοτελώς  την στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές της προετοιμασίας των αθλητών μας.  Τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, τον Ροταριανό Όμιλο , και τον γιατρό μας Δημήτρη Βαρδάκα.

Συγχαρητήρια στον Μπακοχρήστο

 

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας  και η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν ολόθερμα συγχαρητήρια, στον αθλητή του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Μπακοχρήστο Δημήτριο, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος αναφέρει: «ευχόμαστε από καρδιάς συγχαρητήρια στο Δημήτρη Μπακοχρήστο, στον προπονητή του Χρήστο Τριφύλλη και σε όλους τους ανθρώπους του ΑΚΜΩΝ ΑμΕΑ Ιωαννίνων για την άοκνη προσπάθεια και την προσφορά τους.

Η ευχές μας για καλή επιτυχία, συνοδεύουν και τον δεύτερο αθλητή του συλλόγου, Τάσο Μπάο που αγωνίζεται σήμερα.

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για τα άτομα με Αναπηρία, η κοινωνία μας, οι νέοι, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα που στέλνουν αυτά τα παιδιά. Από το μήνυμα της προσπάθεια και του αγώνα που καταφέρνει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία»

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με ειδική αφιέρωση στους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου ,στους γονείς αλλά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments