Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων για την ενημέρωση των επισκεπτών στην πόλη κατά τις ημέρες των εορτών

Πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων για την ενημέρωση των επισκεπτών στην πόλη κατά τις ημέρες των εορτών

κιοσκι προβολήςΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Ειδικό «κιόσκι πληροφορίας & προβολής» με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών στην πόλη εγκατέστησε και φέτος στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, όπως και πέρυσι, ο δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου 2016, οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορούνται καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί ως τις 22.00 το βράδυ, για τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος, τους αρχαιολογικούς χώρους, το πρόγραμμα εορταστικών δραστηριοτήτων του δήμου Ιωαννιτών, καθώς και για τις επιλογές διαμονής και διασκέδασης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, θα παρέχονται οδηγίες σχετικά με την ευκολότερη εξερεύνηση των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών.

Επιπλέον, στο «κιόσκι πληροφορίας & προβολής» θα διανέμονται, φυλλάδιο με το εορταστικό πρόγραμμα και κατατοπιστικοί χάρτες της πόλης με τα αξιοθέατα και τα υπόλοιπα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ θα συνοδεύονται με κεράσματα τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, όπως τσίπουρο, τυρί, μπακλαβαδάκια και κρασί.

Στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου ως κατ’ εξοχήν ελκυστικού τουριστικού προορισμού εντάσσεται και η εκπαιδευτική δράση των ΙΕΚ Δέλτα προς του φοιτητές της Σχολής, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες για δύο εβδομάδες στο «κιόσκι πληροφορίας & προβολής».

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments