Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

imageΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της παράταξης  «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»  προς τους δημότες του δήμου Ιωαννιτών,αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί συνδημότες,

το 2017 υπήρξε άλλος ένας χρόνος που όλοι μας ταλαιπωρηθήκαμε από τις συνέπειες της οικονομικής αλλά και πνευματικής και πολιτισμικής κρίσης από την οποία ασφυκτιά η χώρα μας τα τελευταία 7 χρόνια. Ήταν όμως κι ένας χρόνος κατά τον οποίο ο Δήμος μας γνώρισε κάποια βελτίωση σε τομείς όπως ο τουρισμός ενώ παρατηρείται και η αρχή ωρίμανσης του ενδιαφέροντος για σοβαρές επενδύσεις στην περιοχή μας. Έτσι, θα θέλαμε να θεωρήσουμε το 2018 ως αρχή για την διάψευση της θυμοσοφικής έκφρασης του λαού μας «κάθε πέρυσι και καλύτερα» που δείχνει τόσο την αγωνία του για το άγνωστο κι ανασφαλές μέλλον, όσο και την έλλειψη εμπιστοσύνης σε όσους διαχειρίζονται τη μοίρα του. Προς το σκοπό αυτό όμως, θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στον ρόλο της, ενστερνιζόμενη τα μηνύματα και τις αναγκαιότητες των καιρών, και να εργαστεί περισσότερο υπέρ των δημοτών της. Έτσι θα πρέπει να σταματήσει η υπερφίαλη συμπεριφορά της έναντι των δημοτών (με τελευταίο παράδειγμα το «δέντρο» της πλατείας) και θα πρέπει να γίνει υπεύθυνη και σοβαρή, με τεκμηριωμένες προτάσεις, εάν πραγματικά επιζητά την συνεργασία των Δημοτικών Παρατάξεων και των πολιτών του Δήμου μας. Από την άλλη, εμείς, οι δημότες, θα πρέπει να ενστερνιστούμε τις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας, του ανθρωπισμού και της υπευθυνότητας που αποδεδειγμένα διασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο. Χωρίς αυτές, Δημοτική Αρχή και δημότες, θα εκφράζουμε κάθε Πρωτοχρονιά κούφιες ευχές χωρίς αντίκρισμα.

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» εκφράζει τις θερμότερες ευχές της σε όλους τους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών για μια υγιή, δημιουργική, προσοδοφόρα και χαρούμενη νέα χρονιά. Μια χρονιά, αρχή για μια καλύτερη πορεία του τόπου μας.

Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα», 29/12/2017

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments